Welkom

Welkom op de website van Stichting De Inzet Zorggroep. Stichting De Inzet Zorggroep is een zorg organisatie die gespecialiseerd in de zorg voor mensen met een verstandelijke en of lichamelijke beperking. Zowel op het gebied van dagbesteding en begeleid wonen leveren wij professionele zorg.

Electronisch Cliënten Dossier Alle ouders/begeleiders krijgen een unieke inlogcode waarmee zij via de website kunnen inloggen middels een link. Eenmaal ingelogd kan er gekeken worden hoe het die dag is gegaan met hun zoon/dochter/cliënt. Op die manier is er altijd een goede communicatie tussen de Inzet Zorggroep en de betrokken partijen en kan er op ieder gewenst moment worden gestuurd in het begeleiden op woon of dagbestedingsgebied.

een leuke werkplek, zinvolle dagbesteding of lekker ontspannen.

Stichting De Inzet

Een plek die structuur geeft aan het leven en het zelfvertrouwen vergroot, inclusief ruimte voor sociale contacten. Kortom: een veilige en vertrouwde plek waar u met veel plezier naar toe gaat. Praat eens met de Inzet Zorggroep. Wij gaan graag samen met u op zoek naar de mogelijkheden!

Wie wilt er nou niet leuk werken?

Stichting De Inzet

Iedereen krijgt een eigen werkplan. Je wilt misschien ooit aan het werk bij een bedrijf. Of een cursus volgen om bepaalde vaardigheden te vergroten. Dat kan allemaal. Samen bekijken we alle mogelijkheden. Ben je na een tijdje uitgekeken op een bepaalde werkplek? Dan gaan we samen op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Gevarieerd aanbod!

Stichting De Inzet

Wij bieden bijvoorbeeld ontspannende en belevingsgerichte activiteiten. Je kunt ook kiezen voor werk in één van de werkprojecten. Denk aan textiel, hout, techniek, huishouding of kapsalon. Er kan heel veel. Interesse ? Dan kunt u genieten van dagbesteding in een ontspannen sfeer. Wij zorgen voor passende ondersteuning!