Stichting de Inzet opgericht in januari 2014 als zijnde dagbesteding voor mensen met een verstandelijke en of lichamelijke beperking. Stichting de Inzet stelt zich ten doel om mensen met een beperking een nuttige gestructureerde dagbesteding te bieden, dit door een breed scala van activiteiten aan te bieden waar de cliënt de mogelijkheid krijgt om zich te ontwikkelen op divers gebied. De cliënt blijft centraal en er zal altijd gekeken worden naar de mogelijkheden die er zijn. Jongeren kunnen indien zij dit willen en kunnen een aantal Wat doen wij en wie zijn wij?
Het personeel van stichting de Inzet bestaat uit medewerkers met minimaal niveau 3 SPW, echter het merendeel is gekwalificeerd op het niveau 4 aangevuld met medische certificaten als:
* Diabetes
* Epilepsie
* Medicatie toedienen
* Sonde voeding
* EHBO
* BHV
Daarnaast zijn er enkele medewerkers die een diploma Agressiehantering hebben.
Stagiaires zijn allen Niv 4 – begeleiden specifieke doelgroepen.
Kwaliteit leveren staat hoog in het vaandel bij de Inzet Zorggroep ! Kwaliteit
Tevens heeft de stichting een eigen winkel, hier helpen cliënten mee met allerhande winkelwerkzaamheden. Ook hier is er volop aandacht voor sociale vaardigheden, omgaan met spullen, omgaan met geld etc. Door een breed scala van activiteiten en leermogelijkheden willen wij een stimulerende dagbesteding bieden. Belangrijk is dat er GEEN productiegerichte activiteiten plaats vinden, dus alle werkzaamheden en activiteiten gebeuren zonder druk. Winkel